Nieuwe studenten enthousiasmeren voor
Herman Brood Academie
Social content Amsterdam Open Air voor
ID&T
Social event content Mysteryland voor
ID&T
Festival content voor Koningsdag 2023
Kingsland
Next-gen positionering toepassen op
Nationale Postcode Loterij
Spring Summer 2023 fashion campagne voor
Foot Locker
Kids enthousiasmeren om zich aan te sluiten als Rangers bij
Wereld Natuur Fonds
Festival branding 2023 voor By The Creek
ID&T
live now
24/7 working on

ODB RADIO

Muziek zit diep verstrengelt in ons DNA. Zodat jullie daar mooi van kunnen meegenieten zorgen we elke maandag ochtend voor een verse lijst met muziek om de week goed mee van start te laten gaan.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

THE ODB TIMES

Ontvang om de week updates met de laatste industrie nieuwtjes, nieuw werk en inspiratie in je WhatsApp.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

ON A DAILY BASIS wordt ‘official creative supplier’ van de KNVB

Door
Glenn van der Plaat
op
Woensdag, 23 november 2022

KNVB en ON A DAILY BASIS (ODB) hebben een overeenkomst gesloten waarin de reeds bestaande samenwerking verder wordt geïntensiveerd.

Glenn van der Plaat, mede eigenaar ON A DAILY BASIS

Glenn van der Plaat

Mede-eigenaar

KNVB en ON A DAILY BASIS (ODB) hebben een overeenkomst gesloten waarin de reeds bestaande samenwerking verder wordt geïntensiveerd. Vanaf heden mag ODB zich ‘official creative supplier’ noemen. In die hoedanigheid zal het bureau nog nadrukkelijker een bijdrage leveren aan marketingcommunicatiecampagnes en content van de KNVB.

In het verleden heeft de samenwerking met de KNVB onder anderen geleid tot de ontwikkeling van de huisstijl van de social mediakanalen van OnsOranje en de OranjeLeeuwinnen. Daarnaast was ODB verantwoordelijk voor de visuele identiteit van de campagne ‘Ga voetballen als Oranje’, die later bekroond is met een SAN Accent en een UEFA Grow Award.

Tijdens het WK zijn de eerste resultaten vanuit deze hernieuwde overeenkomst al te zien. ODB verzorgt o.a. de campagnestijl voor het Nederlands elftal en Huis van Oranje.

Stefan Agus, hoofd marcom & content bij de KNVB: “Door met ODB samen te werken slagen we erin om nog beter aansluiting te vinden bij een nieuwe generatie voetballers en fans en daarmee een bijdrage te leveren aan de groei van voetbal.”

Glenn van der Plaat, mede-eigenaar bij ON A DAILY BASIS: “De afgelopen twee jaar heb ik samen met de andere eigenaren (Yonah van Andel en Pim Berentzen) en het creatieve team intensief samengewerkt met de KNVB. De SAN Accent en uitbreiding van deze samenwerking zijn bekroningen op ons werk. We zijn enorm trots op deze nieuwe uitdaging als official creative supplier.”

Over ON A DAILY BASIS

ON A DAILY BASIS (odb.nl) is de ‘new generation agency’ voor entertainment, sport & fashion merken. Een award-winning bureau in Amsterdam opgericht in 2012 door Yonah van Andel, Pim Berentzen en Glenn van der Plaat dat met passie merken helpt de nieuwe generatie te bereiken. ODB werkt onder andere met toonaangevende organisaties en merken zoals ID&T, Red Bull en Jägermeister.

Glenn van der Plaat, mede eigenaar ON A DAILY BASIS

Glenn van der Plaat

Mede-eigenaar

Let's talk

Wij hebben alles in-house om jouw merk te connecten met de nieuwe generatie.

Een rode pijl die naar beneden wijst
Glenn van der Plaat, mede eigenaar ON A DAILY BASIS