Talkshow branding en opnames voor
Ziggo Sport
Showdag content voor
Het Amsterdams Verbond Festival
Nations League social content voor
KNVB
Social content Amsterdam Open Air voor
ID&T
Social event content Mysteryland voor
ID&T
Next-gen positionering toepassen op
Nationale Postcode Loterij
Spring Summer 2023 fashion campagne voor
Foot Locker
Kids enthousiasmeren om zich aan te sluiten als Rangers bij
Wereld Natuur Fonds
Festival branding 2023 voor
By the Creek
live now
24/7 working on

ODB RADIO

Muziek zit diep verstrengelt in ons DNA. Zodat jullie daar mooi van kunnen meegenieten zorgen we elke maandag ochtend voor een verse lijst met muziek om de week goed mee van start te laten gaan.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

THE ODB TIMES

Ontvang om de week updates met de laatste industrie nieuwtjes, nieuw werk en inspiratie in je WhatsApp.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

ODB transformeert nachtclub Jimmy Woo tot lifestyle merk

Door
Yonah van Andel
op
Woensdag, 13 september 2023

ON A DAILY BASIS, the new generation agency for brands, heeft Jimmy Woo, de alom bekende nachtclub, getransformeerd van een icoon naar een groeiend lifestyle fenomeen

Yonah van Andel – mede-eigenaar ON A DAILY BASIS

Yonah van Andel

Mede-eigenaar

ON A DAILY BASIS, the new generation agency for brands, heeft Jimmy Woo, de alom bekende nachtclub, getransformeerd van een icoon naar een groeiend lifestyle fenomeen. Samen met het team van Jimmy Woo is de legendarische status van de nachtclub gebruikt als inspiratiebron voor verdere groei als lifestyle merk. De recente collab met modemerk Botter tijdens Amsterdam Fashion Week is hier een mooi voorbeeld van.

Yonah van Andel (Owner & Brand Strategist): Het herpositioneren van het Jimmy Woo-merk was een uitdagend en boeiend proces. We streefden ernaar om niet alleen de legendarische status te herstellen, maar ook om de invloed te vergroten door de unieke 20-jarige geschiedenis van Jimmy Woo als inspiratiebron voor de toekomst te gebruiken.

Samuel Hodenpijl (Co-owner Jimmy Woo): Yonah en ik kennen elkaar van jongs af aan, wat deze samenwerking extra speciaal maakte. We deelden de visie om van Jimmy Woo niet alleen een club, maar een complete levensstijl te maken. Het recente samenwerkingsproject met modemerk Botter tijdens de officiële afterparty van de Amsterdam Fashion Week laat goed zien welke richting we opgaan.

Yonah van Andel – mede-eigenaar ON A DAILY BASIS

Yonah van Andel

Mede-eigenaar
Yonah van Andel – mede-eigenaar ON A DAILY BASIS

Let's talk

Yonah is merk strateeg en mede-eigenaar bij ON A DAILY BASIS. Door zijn strategische (en muzikale) achtergrond kan hij je helpen met het bouwen van merken die de nieuwe generatie begrijpt.

Telefoon
020 770 1478
New business
work@odb.nl