Talkshow branding en opnames voor
Ziggo Sport
Showdag content voor
Het Amsterdams Verbond Festival
Nations League social content voor
KNVB
Social content Amsterdam Open Air voor
ID&T
Social event content Mysteryland voor
ID&T
Next-gen positionering toepassen op
Nationale Postcode Loterij
Spring Summer 2023 fashion campagne voor
Foot Locker
Kids enthousiasmeren om zich aan te sluiten als Rangers bij
Wereld Natuur Fonds
Festival branding 2023 voor
By the Creek
live now
24/7 working on

ODB RADIO

Muziek zit diep verstrengelt in ons DNA. Zodat jullie daar mooi van kunnen meegenieten zorgen we elke maandag ochtend voor een verse lijst met muziek om de week goed mee van start te laten gaan.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

THE ODB TIMES

Ontvang om de week updates met de laatste industrie nieuwtjes, nieuw werk en inspiratie in je WhatsApp.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

Sonic Branding

De beste content is 50% geluid en 50% visueel. Een goed merk zie je niet alleen, deze hoor je ook. Wij bouwen merken die resoneren met de nieuwe generatie. Hoe klinkt jouw merk?

Christiaan speelt de piano in de studio
Christiaan in de boilerroom bezig met een strategie sessie
Christiaan zit in de studio en draait aan de volume knop

Sonic sound system

Met het strategische gebruik van Sonic Branding wordt door middel van muziek, sound & stem jouw merk hoorbaar op de kaart gezet.

01

Sonic Identity

De nieuwe soorten tech vliegen ons de laatste jaren om de oren heen. Dit maakt dat we in een audiovisuele wereld leven, dus zo ook jouw merk. Sonic Identity zorgt ervoor dat jouw Brand Identity ontwikkelt wordt op het gebied van sound & muziek, om dit via de juiste music strategy te implementeren in jouw merk. We creëeren samen de taal die jouw merk op het gebied van audio spreekt, net zoals deze dat visueel doet.

02

Sonic/Sound Logo

Als je favoriete streamingdienst aan gaat hoor je dat vaak al vanuit de andere kamer door het logo dat groots in beeld komt en de sound die door je speaker dreunt. Net zoals dat je merk een logo heeft, heef je merk dus ook een sonic (sound) logo die daarmee samen gaat. Simpelweg door de enorme kracht die het bijzet en het memorabel maakt. Dit is het logo wat overal terugkomt, en wat men onthoudt. Kortom: jouw audio signature.

03

Brand Song

De soundtrack van jouw merk. Deze voor jouw brand's unieke, herkenbare score speelt door jouw brand's content & campagnes heen. Net zoals je favoriete film ook een film score, oftewel 'de herkenbare anthem', heeft. Hierdoor denkt men gelijk aan jouw merk als ze de herkenbare melodie voorbij horen komen. Het is dat 'ene deuntje' dat lekker blijft hangen en je per ongeluk fluit als je over straat loopt, maar dan nu voor je eigen merk.

04

Social Media Library

Dit zijn de verschillende versies van jouw Brand Song, om met jouw brand's herkenbare melodie verschillende emoties te kunnen triggeren. Dit is belangrijk omdat jouw merk zich in verschillende contexten kan bevinden. Dit kan zijn in de context van een andere cultuur, maar bijvoorbeeld ook dat jouw merk zich gedeeltelijk in verschillende markten bevind. Deze doelgroepen kunnen zo tóch uniek, maar herkenbaar, benaderd worden.

05

Brand Voice

Casting, directing & recording van de fittende voice-over voor jouw brand. Wat is de stem van jouw merk?

06

Motion Sound

De karakteristieke sound van jouw merk animaties. Denk hierbij bijvoorbeeld dat je logo wordt wordt geanimeerd, bumpers, intro & outro animaties & verschillende transitions. Deze bewegen heerlijk alle kanten op en worden volledig gemaakt met de bijbehorende sound dat jouw merk karakteriseert.

07

Product Sound

Het geluid bij het product of service dat door jouw klanten wordt gebruikt. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan web, app & platform maar ook fysieke producten.

Let's talk

Wij hebben alles in-house om jouw merk te connecten met de nieuwe generatie.

Een rode pijl die naar beneden wijsteen cirkel van tekst waar let's talk op staat.
Yonah van Andel – mede-eigenaar ON A DAILY BASIS