Nieuwe studenten enthousiasmeren voor
Herman Brood Academie
Social content Amsterdam Open Air voor
ID&T
Social event content Mysteryland voor
ID&T
Festival content voor Koningsdag 2023
Kingsland
Next-gen positionering toepassen op
Nationale Postcode Loterij
Spring Summer 2023 fashion campagne voor
Foot Locker
Kids enthousiasmeren om zich aan te sluiten als Rangers bij
Wereld Natuur Fonds
Festival branding 2023 voor By The Creek
ID&T
live now
24/7 working on

ODB RADIO

Muziek zit diep verstrengelt in ons DNA. Zodat jullie daar mooi van kunnen meegenieten zorgen we elke maandag ochtend voor een verse lijst met muziek om de week goed mee van start te laten gaan.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

THE ODB TIMES

Ontvang om de week updates met de laatste industrie nieuwtjes, nieuw werk en inspiratie in je WhatsApp.

Witte navigatie pijlWitte navigatie pijl

Brand Strategy

Wij bouwen merken met een sterk fundament. Wanneer je weet wie je bent en waar je voor staat, is de communicatie helder en positioneer je het merk precies waar je het wilt hebben.

Foto van verschillende stikcy notes tijdens ee strategie sessie
foto van de boiler room tijdens een sessie. Je ziet op de tafel verschillende sticky notes

Boiler Room

Enter the Boiler Room. Een 8 uur durende intense merkstrategie workshop, waarin we het fundament van jouw merk in kaart brengen. Get on the guest list.

01

Target Audience

We willen de doelgroep bereiken met jouw merk. Om hiermee de ideale fit te creëeren stellen we hier vast wie jouw doelgroep is. Het fundament om jouw merk op te bouwen. Go time!

02

Brand Character & Archetype

Net als jij en ik heeft je merk een karakter en een persoonlijkheid. We kleden, praten, bewegen en kortom gedragen ons op een bepaalde manier. Dat is precies wat jouw merk ook doet, maar dan audiovisueel & met de passende tone of voice. Om te weten hoe jouw merk zich uit, stellen we hier vast wat het karakter van jouw merk is & hoe het zich gedraagt. Cruciaal, maar vooral erg vet om te doen.

03

Mission, Vision, Values

Wat heeft ons geïnspireerd om dit te doen? In andere woorden: waarom doen we dit & volgens welke waarden handelen we elke dag om ons doel te bereiken? Hier stellen we de essentie vast van het merk, oftewel de 'why'. Dit doen we zodat we met het gehele merk en de klanten op 1 lijn zitten.

04

Brand Promises

Wat beloven we nou eigenlijk aan onze klant? Dit is hetgeen wat je speciaal maakt en waarvoor klanten terug komen. De goude belofte van jouw merk. Onze belofte aan jou is dat we deze samen zullen vinden, word!

05

Brand Personality

We hebben eerder hierboven al het karakter & gedragsarchetype vastgesteld. Hier kaderen we de volledige grenzen af waarbinnen jouw merk zich qua persoonlijkheid manoeuvreert. Vanuit hier kunnen we de eerste stappen richting de buitenwereld maken, wat begint met de tone of voice.

06

Verbal Identity

Om een band op te bouwen met de doelgroep, moeten we dezelfde taal spreken. Anders kunnen we samen geen magie creëren. Hier zorgen we ervoor dat het merk zich op de juiste manier uit qua Tone of Voice. In andere 'woorden': Hoe jouw merk praat & in gesprek gaat met de buitenwereld.

07

Brand Portfolio

Binnen jouw merk heb je mogelijk verschillende sub-merken, of je bent van plan om in de toekomst op wat voor manier dan ook uit te breiden. Deze merken werken samen op een bepaalde manier met als doel om elkaar te versterken. Het is belangrijk om op dit moment al na te denken over hoe deze structuur wordt opgebouwd, om hier strategisch op in te kunnen spelen en dit in je voordeel te kunnen gebruiken als het moment daar is.

Let's talk

Wij hebben alles in-house om jouw merk te connecten met de nieuwe generatie.

Een rode pijl die naar beneden wijsteen cirkel van tekst waar let's talk op staat.
Yonah van Andel – mede-eigenaar ON A DAILY BASIS